Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om oss

OCO Nordic AB är Sveriges främsta bolag inom torrisblästring. Sedan starten år 2012 har vi genomfört en mängd uppdrag inom mögel- och skadedjurssanering, rengöring av motorer och brandsanering. Efter flera års erfarenhet i branschen har vi skapat en tydlig inriktning och en konkret tjänst som idag är etablerad på den svenska och nordiska marknaden.
Vi är framstående inom området ytrengöring med torris och experter på ventilationsaggregat, rengöring av värmeväxlare, kyl och värme-batterier. Våra tjänster har visat sig vara starkt efterfrågade på marknaden, eftersom det tidigare fanns en avsaknad på en bra metod för rengöring av dessa områden.

Vi på OCO Nordic har även tagit fram ett väl fungerande sätt att samla upp smutsen på, som vi kallar evakuering. Om smutsen skulle vara hälsofarlig ser vi till att förstöra den under kontrollerade former. Vi värnar inte bara om hälsa, utan också om miljön. Genom att välja eldrivna kompressorer för OCO metoden™ tar vi ansvar för vår miljöpåverkan. 

Tillsammans med vårt partnernätverk och våra kunder skapar vi på OCO Nordic goda förutsättningar till nya innovativa lösningar för att hantera utmaningar på marknaden. För oss är möjligheten att bidra till ett hållbart samhälle viktigt. Vårt medlemskap i Sweden Green Building Council, Sustainable Business Hub och Cleantech Inn förenar innovativ miljöteknik med hållbar affärsutveckling.

Tveka inte att kontakta oss! Vår personal finns här för att hjälpa dig.  

 

Helsingborg / Lund


Per Andersson
VD och utvecklingsansvarig 

0733 640 610
per@oconordic.se


Magnus Clarin

Verksamhetsansvarig

0706 785 678
magnus@oconordic.se


Henrik Schumacher

Marknadschef

henrik@oconordic.se


Oliver Haneke
Operatör Helsingborg

oliver@oconordic.se


Felix Rasmussen
Operatör Helsingborg

felix@oconordic.se


John Smith
Operatör Helsingborg

john@oconordic.se

Stockholm


Jonas Sundgren

Regionschef Stockholm

0703 351664
jonas@oconordic.se


TBD
Operatör StockholmTBD
Operatör Stockholm